Koncept- och produktutveckling

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa små och stora företag att både koncepttesta och förverkliga sina produktidéer. Oavsett vilka och hur stora utmaningar ni står inför, om det handlar om ta fram en mjukvara som effektiviserar er vardag eller att skapa en integration mellan system så kan vi hjälpa er hela vägen eller precis med det ni behöver!

Konceptutpro.jpgIdégenerera

Vi har lång erfarenhet inom mjukvaruutveckling och vet vad som krävs för att en utvecklingsidé ska fungera. Har ni ett problem som hämmar er effektivitet eller kan ni inte identifiera problemet? Vi hjälper er att identifiera, problemformulera och ta fram konkreta idéer på lösningar. Det kan handla om allt ifrån att bygga smarta interaktioner mellan system som effektiviserar ert arbete till att bygga helt nya digitala lösningar. Oavsett vad ni har för problem så hjälper vi er att komma på bästa lösningen!

Konceptutveckla

Har ni en idé som ni vill testa och utveckla? Eller en produkt vars kodspråk är föråldrat och behöver aktualiseras, men till vilket språk? Vi har marknadskännedom, ett brett kontaktnätverk och utvecklare som dagligen arbetar med ny teknologi. Vi vet vad som krävs för att en utvecklingsidé eller produkt ska hålla och hjälper er att ta fram ett hållbart koncept. Vi analyserar och påvisar viktiga utvecklingsaspekter för just ert koncept såsom val av kodspråk och arkitekturen bakom systemet. Ett konkret koncept presenteras för er och om ni vill gå vidare kan vi givetvis även produktutveckla det åt er.  

Produktutveckla

Vi kan självklart hjälpa er att utveckla och producera själva idén eller produktutveckla er redan existerande produkt. Under hela projektet arbetar vi Agilt och med transparens. Våra utvecklare arbetar nära dig och stämmer kontinuerligt av hur projektet fortlöper. På så sätt säkerställs att slutprodukten överensstämmer med er idé och vad marknaden kräver.

Utmana oss!

Låt inte era utvecklingsidéer stanna i idélådan eller era problem hindra er utveckling. Testa vårt utvecklingsteam!

Kontakta oss

Våra säljare

Paul Histrand

Paul Histrand

Försäljning Utbildning, Code Buddy & Koncept/Projekt
Acke Salem

Acke Salem

VD & Försäljning Koncept/Projekt, Medgrundare
Wiveka Thott

Wiveka Thott

Försäljning Utbildning & Systemförvaltning
Per Bandstein

Per Bandstein

Försäljning Utbildning, Code Buddy & Koncept/Projekt
Stina Mohn

Stina Mohn

Säljare av utbildning
Mohammad  Nofar

Mohammad Nofar

Säljare av utbildning