Varför arbeta för ett vanligt företag?

Edument är inte som andra företag. Vi går vår egen väg och tror på individerna på företaget. Deras kompetens och strävan efter ny kunskap är det som utmärker oss. Oavsett om du är utvecklare eller säljare finns just denna strävan hos oss alla på Edument.

bai_acke_therese_nelly.jpg


Som en del i vårt team kommer du även att få uppleva vilka möjligheter det finns för din personliga utveckling. Hos oss är det bara du som sätter gränserna. Är du som vi, välkommen till Edument!

Vårt erbjudande är ett löfte

Vårt erbjudande till dig är ett löfte, ett löfte att hjälpa dig att bli det bästa du kan bli. Det gör vi genom att se till att du utmanas på rätt sätt. Vi utmanar vårt team till att tänja på gränserna med projekt som kräver det extraordinära. Detta lockar i sin tur kunder som kräver just det extraordinära problemlösningarna och färdigheterna. 


Karriar Personal development

Välkommen till vår Tribevärld

Som Edumentare hamnar du direkt i vår tribevärld. En värld som är dynamisk och anpassas efter både omvärlden och kompetenserna som finns på Edument. Våra tribes är självorganiserande grupper som skapar & underhåller kurser, omvärlds bevakar, genererar whitepapers & blogginlägg, utformar & genomför seminarier m.m. Som tribemedlem kommer din kreativa ådra få utlopp, här får du skapa, experimentera och testa nya idéer.

Det är en väldigt givande och utmanande miljö att arbeta i. Jag är omgiven av hög kompetens och här finns det möjligheter att skapa egna projekt. Therése Barmer - Utvecklare

Lediga tjänster på Edument


Spontanansök

Vi söker alltid duktiga medarbetare och kanske är det just dig vi söker? 

Nyheter

Tandborstning och statiska kontroller

Treåringen hemma gillar inte att man borstar hans tänder. Men jag, listig pappa, har utvecklat ett trick.

Läs mer >

Topp 5 Podcasts i julstöket

Vi på Edument vill tacka för detta året och önska dig en riktigt God Jul och ett Gott nytt År med vår topp 5 podcasts lista!

Läs mer >

Att ge kurser i totalt tre år, jag var tveksam!

Att få frågan om att ge kurser för EC i totalt tre år, jag var jag tveksam. Jag gillar inte att prata framför andra, även om jag verkar lugn så skakar jag inombords men jag utmanade mig själv. 

Läs mer >

Hur skapar man en kurs?

Jag har alltid beundrat mina kollegor arbete de har lagt till att skapa bra och givande kurser, jag föreställde mig att det var en utmanande och tidskrävande uppgift. Jag kan se meningen med det nu, för helt plötsligt utvecklar jag en kurs.

Läs mer >

Hur arbetar vi agilt?

Att arbeta Agilt kan vara svårt att greppa och det är ett område som kan vara svårt att navigera i. Hur arbetar vi agilt i våra utvecklingsprocesser, vilka rutiner och lärdomar har vi? 

Läs mer >