Varför arbeta för ett vanligt företag?

Edument är inte som andra företag. Vi går vår egen väg och tror på individerna på företaget. Deras kompetens och strävan efter ny kunskap är det som utmärker oss. Oavsett om du är utvecklare eller säljare finns just denna strävan hos oss alla på Edument.

bai_acke_therese_nelly.jpg


Som en del i vårt team kommer du även att få uppleva vilka möjligheter det finns för din personliga utveckling. Hos oss är det bara du som sätter gränserna. Är du som vi, välkommen till Edument!

Vårt erbjudande är ett löfte

Vårt erbjudande till dig är ett löfte, ett löfte att hjälpa dig att bli det bästa du kan bli. Det gör vi genom att se till att du utmanas på rätt sätt. Vi utmanar vårt team till att tänja på gränserna med projekt som kräver det extraordinära. Detta lockar i sin tur kunder som kräver just det extraordinära problemlösningarna och färdigheterna. 


Karriar Personal development

Välkommen till vår Tribevärld

Som Edumentare hamnar du direkt i vår tribevärld. En värld som är dynamisk och anpassas efter både omvärlden och kompetenserna som finns på Edument. Våra tribes är självorganiserande grupper som skapar & underhåller kurser, omvärlds bevakar, genererar whitepapers & blogginlägg, utformar & genomför seminarier m.m. Som tribemedlem kommer din kreativa ådra få utlopp, här får du skapa, experimentera och testa nya idéer.

Det är en väldigt givande och utmanande miljö att arbeta i. Jag är omgiven av hög kompetens och här finns det möjligheter att skapa egna projekt. Therése Barmer - Utvecklare

Lediga tjänster på Edument


Spontanansök

Vi söker alltid duktiga medarbetare och kanske är det just dig vi söker? 

Nyheter

Framtidens organisation - en levande stad

Framtidens organisation ska ses som en levande stad. Överallt i staden myllrar det av aktiviteter. Allt ifrån projekt, rekrytering, marknadsföring, försäljning till kompetensutveckling. Vad är hemligheten som får den levande staden att fungera?

Läs mer >

Konfigurera CMake för att lyckas

En vanlig fråga som kommer upp på vår kurs i Avancerad C++ är: hur ska jag strukturera mitt projekt? Ska jag dela min källkod över många kataloger? Var ska jag lägga mina unittester? Ska jag använda statiska bibliotek?


Läs mer >

Arbeta på distans… långt, långt iväg

Varför arbeta för ett vanligt företag?
Mellan 20-28:e april kommer en del av vårt team arbeta ifrån Island. Planen är att arbeta ifrån olika platser på ön, se den fantastiska naturen och förhoppningsvis träffa några av er!  

Läs mer >

Fokusera på affärsvärde med Scrum

Hur kan vi som företag behålla fokus på affärsvärdet när våra team domineras av tekniker och utvecklare. Experter som vet hur jobbet ska utföras, men inte alltid förväntas ha koll på verksamheten.
Hur kan Scrum hjälpa företag att fokusera på affärsvärdet

Läs mer >

Varför TypeScript?

I JavaScript är det OK att glömma en property i en objektliteral, att anropa en funktion med färre eller fler argument än vad det var tänkt,  eller att skriva kod som aldrig kommer att nås i ett program. TypeScript flaggar upp alla dessa saker som fel, oftast direkt i ens IDE.

Läs mer >