”Depåbesök i hög fart”

July 8, 2015 at 4:25 pm Leave a comment

050707-F-3961R-002 	Two U.S. Air Force F-15E Strike Eagles and a B-2 Spirit bomber fly in formation over the Pacific Ocean on July 7, 2005.  The Strike Eagles of the 391st Expeditionary Force Squadron and the stealth bomber from the 393rd Expeditionary Bomb Squadron at Whiteman Air Force Base, Mo., are deployed to Andersen Air Force Base, Guam, to maintain a continuous presence in the Asia-Pacific region.  DoD photo by Tech. Sgt. Cecilio Ricardo, U.S. Air Force.  (Released)Vi är snart inne på mitten av juli och en stor del av våra svenska kunder har påbörjat sin semester. Detta brukar av erfarenhet betyda ”depåbesök” för Edument med en hel del vila, planering och budgetering.

Årets ”depåbesök” har visat sig innehålla mycket mer, Edument drivkraft är Utveckling, Kompetens och mycket utmaningar. 2015 har bjudit på mycket utmaningar vilket har gjort att vi jobbar i skift under sommaren och håller hög fart, speciellt på våra uppdrag i öst.

I dagsläget har vi Tore i Hongkong, Jonathan i Prag och Eric, Fredrik & Carl som nästa vecka påbörjar Projekt i Peking och Shenzhen.

Hemma i Sverige introducerar vi nyanställda samt driver ytterligare rekryteringar som nyligen slutförs av Björn från solstolen i Frankrike. Utöver allt detta jobbar Paul Histrand med arrangemanget kring vår årliga konferens Community Day och planerar våra utbildningar till hösten.

Några nya namn under våren ha det också blivit.

Vi började året med en kreativ och stark rekrytering Björn Lindell som har förstärkt vår ledningsgrupp med sitt starka fokus på personal och utbildningsfrågor.

Christopher Travers Som förstärkt vårt team inom Perl, SQL, Python, BigData mm. Christopher kommer från Washington och har flyttat till Skåne med sin familj.

Sheldon Keeping blir en medlem i vårt lärarteam samt förstärker vår Git och continous-integration kompetens ytterligare. Kommer senast från Blackberry och har flyttat från Kanada till Skåne.

Vikiet Chung Blir en del av vårt in house team och en framtida lärare.

Stephen Lau Kommer förstärka våra projekt i Kina samt lärare inom olika programmeringsspråk även Stephen har flyttat från Kanada till Skåne och kommer närmast från Blackberry. Stephen är även nationell guldmedaljör i robotbygge.

Ytterligare experter är på ingång och kommer presenteras inom kort.

Rekryteringstakten är i ett led av att allt fler globala bolag vågar utmana vår kompetens samt att våra utbildningar växer. Utmaningarna till hösten kommer vara att bemanna samt bemöta den efterfrågan vi har på våra etablerade och nya utbildningar, slutförandet av 4 stora projekt samt utveckling och etablering av Edument i Prag.

Vi önskar er alla en fantastisk sommar.

Med vänliga hälsningar,

sign

Acke Salem, VD & Grundare

Entry filed under: General.

7 sorters digitala 1:or och 0:or Mob Programming: A Whole Team Approach

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed%d bloggers like this: