AXELOS Limited

February 19, 2014 at 11:17 pm Leave a comment

Nyheter från AXELOS
Som ni säkert redan vet har AXELOS tagit över Best Management Portfolion “Global Best Practices”. Idag på Pink14 gjorde AXELOS ett antal uttalanden; allt från att lansera nya produkter till att introducera nya medlemmar i teamet.

Cyber security best practice
Ett viktig tillkännagivande var nyheten att AXELOS har utvecklat en ny IT-portfölj för att hjälpa kommersiella organisationer och regeringar runt om i världen att bekämpa risken för cyberattacker.

Portföljen kommer att lanseras under andra halvåret 2014 och kommer innehålla riktlinjer kring bästa metoder, utbildningsmaterial och certifiering samt simuleringar och verktyg – alla utformade för att utvärdera, jämföra och förbättra en organisations kapacitet att hantera cyberattacker.

Nya medlemmar i teamet
AXELOS tillkännagav utnämningen av Kaimar Karu som ny direktör för ITIL. Kaimar kommer att ansvara för ett antal saker i sin nya roll, men framför allt kommer fokus att ligga på den övergripande ITIL strategin.

Karus erfarenhet kommer att vara till stor nytta för AXELOS , särskilt sin kunskap om DevOps. På tal om DevOPs så kommer det snart ett blogginlägg om det “heta” ämnet. Karu är en aktiv medlem i itSMF ( han är för närvarande VD för itSMF Estland ), vilket säkert kommer till stor nytta för vad som är viktigt för oss som praktiserar ITIL .

AXELOS välkomnar också Nick Wilding som direktör för Cyber ​​. Eftersom Wilding inte var närvarande vid konferensen är det lite svårt att ta del av information kring hans roll. Utöver det meddelades också att AXELOS kommer att arbeta närmare med Stuart Rance och Kenneth Gonzalez. Rance kommer att ansvara för författande ledning i samband med den nya bästa praxis-portfölj för cybersäkerhet, medan Gonzalez kommer att bistå med att bredda AXELOS globala närvaro. Den senare kommer också att titta på hur man kan överbrygga gapet mellan kund och tjänsteleverantör.

Läs mer på http://www.axelos.com/officialsite.asp

Twitter  #edumentrosa14
E-post

//Johan

Johan-web  Pink14-200x100

Entry filed under: Pink14. Tags: , .

Lästips: Effective Aggregate Design Nyfiken på SQL?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed%d bloggers like this: