Varför är CQRS populärt?

May 10, 2012 at 9:35 am Leave a comment

11e Maj – 2012

Edument i samarbete med våra kollegor på Informator kommer under våren att hålla gratis frukostseminarier varje fredag mellan 08-10. Seminarierna kommer att hållas av våra duktiga konsulter såväl Edumentare som i vårt nätverk. Bland annat kommer åhörare få ta del av våra populära talare och ta del av en snabb-genomgång inom aktuella ämnen såsom Webbsäkerhet, CQRS, Git m.m. Det bjuds på fika!

Ett av vårens sista seminarie i vår populära frukostseminarie-serie. Carl Mäsak talar om varför CQRS är så populärt. CQRS-arkitekturen är på uppgång och har fortfarande inte nått sin topp. Folk har fullt upp med att lista ut var CQRShör hemma i saker och ting, när man ska använda det och när det är bäst att låta bli. Klart är att det är ett mönster som är här för att stanna. Carl kommer även under seminariet att gå igenom vad CQRS är och hur det förenklar utvecklingen av affärslogik. Vill du också närvara på våra gratis frukostseminarier? Maila till ryan@edument.se.

About the speaker:

Carl Mäsak

Carl har arbetat inom mjukvarubranchen de senaste 15 åren. Hans erfarenhet spänner över ett stort antal paradigm och plattformar, och han har utvecklat allt från skräddarsydda websidor och bioinformatik-toolkits till grammatikmotorer och kompilatorer. Hans specialitet är att skriva system som samordnar och systematiserar stora mängder heterogen data — eller, mer vardagligt, “att bringa ordning i kaos”. Han tycker även om att läka stora system som är i behov av en arkitekt. Carl bor i Lund och jobbar åt Edument AB.

Anmäl dig på vår hemsida eller maila oss!

Entry filed under: Uncategorized.

Företagardagarna Pictures!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed%d bloggers like this: